Novinka Efekt lupa
  • 1 z 4
 

Samura BAMBOO Kuchařský nůž - sekáček 18 cm (SBA-0040)

 

Samura sekáček na maso z kolekce Bamboo vyniká masivní a velmi širokou čepelí. Tento profesionální nůž je skvělým pomocníkem každého kuchaře.

Dostupnost Skladem
1 299 Kč
1 073,55 Kč bez DPH
   
Kód produktu SNBKNS
Značka Samura
Kategorie Nože Samura
Záruka 2 roky
 

TOP f30fc7e8ba64680089cd7407d17a4e72Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti.

Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na 58 - 61 HRC.

Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky.

Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.

Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity.

SBA_0040Sekáček na maso Samura Bamboo se řadí mezi profesionální nože, které vynikají masivní a velmi širokou čepelí. Tento kuchařský nůž je speciálně určený pro zpracování hovězího, vepřového a drůbežího masa. Na rozdíl od jiných kuchyňských nožů má sekáček Samura úhel řezu 40 stupňů, a proto si bez problémů poradí i s velkými kostmi, šlachami či jinými tvrdými tkáněmi. Kuchařský nůž Samura Bamboo přijde vhod i během přípravy steaků z ryb či oddělování větších rybích hlav. Dokonalé hygienické vlastnosti zajišťuje celokovová konstrukce nože.

Doporučujeme ruční mytí.  

Celková délka:    31,3 cm
Délka čepele:      18 cm
Hmotnost:           347  g

Hmotnost 0.347 kg
Hmotnost 347 g
Materiál čepele nerezová ocel
Materiál rukojeti nerezová ocel
Záruka 2 roky
Mytí pouze ruční mytí
Název kolekce BAMBOO
Typ nože sekáček
Délka čepele 18 cm
Celková délka 31,3 cm
Značka materiálu čepele AUS-8
Tvrdost 58 HRC
Povrch čepele nepotažená
Barva rukojeti chrome
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.