• 1 z 4
 

Samura BAMBOO Plátkovací nůž 20 cm (SBA-0045)

 

Samura plátkovací nůž z kolekce Bamboo je díky dlouhé a tenké čepeli perfektně uzpůsoben k přípravě a krájení nejjemnějších a dokonale rovnoměrných plátků nejrůznějších surovin.

Dostupnost Skladem (>3 ks)
899 Kč
742,98 Kč bez DPH
   
Kód produktu SNBPN
Značka Samura
Kategorie Nože Samura
Záruka 2 roky
 

TOP f30fc7e8ba64680089cd7407d17a4e72Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti.

Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na 58 - 61 HRC.

Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky.

Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.

Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity.

SBA_0045Plátkovací nůž Samura Bamboo s délkou čepele 20 cm je vyrobený tak, aby bez problémů a naprosto rovnoměrně nakrájel ty nejjemnější plátky. Díky jeho rovné, dlouhé a úzké čepeli se skvěle hodí pro krájení nejrůznějších potravin, jako jsou například ryby, sýry, klobásy nebo maso. Tajemství Samura Bamboo plátkovacího nože spočívá především v jeho maximální ostrosti a profesionální přesnosti, kterou zajišťuje kovová rukojeť ve tvaru bambusového stonku. I proto je nepostradatelným pomocníkem při přípravě japonských národních jídel.

Doporučujeme ruční mytí.

 

Celková délka:    32 cm
Délka čepele:      20 cm
Hmotnost:           101  g

 

Návod na použití a údržbu sortimentu Samura ke stažení.

 

Hmotnost 0.101 kg
Hmotnost 101 g
Materiál čepele nerezová ocel
Materiál rukojeti nerezová ocel
Záruka 2 roky
Mytí lze mýt v myčce
Název kolekce BAMBOO
Typ nože plátkovací nůž
Délka čepele 20 cm
Celková délka 32 cm
Značka materiálu čepele AUS-8
Tvrdost 58 HRC
Povrch čepele nepotažená
Barva rukojeti chrome

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: