• 1 z 4
 

Samura DAMASCUS Nůž na ovoce a zeleninu 9 cm (SD-0010)

 

Samura nůž na ovoce a zeleninu z kolekce Damascus je vyrobený z damaškové oceli. Jeho výhodou je extrémně nízká hmotnost, a to pouhých 83 g, díky čemuž se s ním skvěle manipuluje. Samozřejmostí je perfektně nabroušené oboustranné ostří.

Dostupnost Skladem (>3 ks)
1 499 Kč
1 238,84 Kč bez DPH
   
Kód produktu SNDNOZ
Značka Samura
Kategorie Nože Samura
Záruka 2 roky
 

ASA_2073_1(1)Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti.

Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na 58 - 61 HRC.

Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky.

Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.

Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity.

SD-0010Nůž na ovoce a zeleninu s délkou čepele 9 cm patří do produktové řady Samura DAMASCUS. Tento praktický nůž na ovoce a zeleninu váží pouhých 83 g, a proto je vhodný i pro časově náročnější úkony. Fantastické oboustranné ostří si skvěle poradí se zpracováním zeleniny, ovoce a dalších menších potravin. Nůž na ovoce a zeleninu je jedním ze tří základních kuchyňských nožů, které by neměly chybět v žádné kuchyni. Díky ergonomicky tvarované rukojeti z nehořlavého a odolného materiálu G-10 patří k nejoblíbenějším nožům.

Doporučujeme ruční mytí.  

 

Celková délka:   21 cm
Délka čepele:      9 cm
Hmotnost:           92 g

Hmotnost 0.092 kg
Hmotnost 92 g
Materiál čepele Damašková ocel 67 vrstev
Materiál rukojeti G-10
Záruka 2 roky
Mytí nelze mýt v myčce
Název kolekce DAMASCUS
Typ nože nůž na ovoce a zeleninu
Délka čepele 9 cm
Celková délka 21 cm
Značka materiálu čepele AUS-8
Tvrdost 61 HRC
Barva rukojeti Černo/stříbrná

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: