Samura DAMASCUS Šéfkuchařský nůž 20 cm (SD-0085)

Kód: SNDSN
Značka: Samura
3 299 Kč 2 726,45 Kč bez DPH
Skladem (>3 ks)

Samura šéfkuchařský nůž z kolekce DAMASCUS je vyrobený z prvotřídní a vysoce odolné damaškové oceli. Tento všestranný nůž je nepostradatelným nástrojem každého kuchaře. Poradí si s nakrouháním zelí, krájením masa, ryb, zeleniny i dalších potravin.

Detailní informace

Detailní popis produktu

ASA_2073_1(1)Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti.

Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na 58 - 61 HRC.

Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky.

Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.

Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity.

SD_0085_(1)Samura Damascus šéfkuchařský nůž s délkou čepele 20 cm se stane nepostradatelným pomocníkem ve vaší kuchyni. Nůž z damaškové oceli je zárukou kvality. Je ideální na různé kuchyňské úkony, ať už jde o krájení zeleniny, masa, ryb či sekání zelí. Ostří se postupně u špičky zužuje a široká čepel umožňuje krájet různé druhy potravin a zároveň jejich větší množství, aniž by nás to stálo velké úsilí. Díky tvrdosti oceli je možné nožem krájet i tvrdší potraviny. Kovové opěradlo rukojeti zamezuje kontaktu rukou s potravinami.

Doporučujeme ruční mytí.  

 

Celková délka:   33,7 cm
Délka čepele:     20 cm
Hmotnost:           238 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Nože Samura
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.238 kg
Hmotnost: 238 g
Materiál čepele: Damašková ocel 67 vrstev
Materiál rukojeti: G-10
Záruka: 2 roky
Mytí: nelze mýt v myčce
Název kolekce: DAMASCUS
Typ nože: šéfkuchařský nůž
Délka čepele: 20 cm
Celková délka: 33,7 cm
Značka materiálu čepele: AUS-8
Tvrdost: 61 HRC
Barva rukojeti: Černo/stříbrná

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: