• 1 z 4
 

Samura DAMASCUS Univerzální nůž 15 cm (SD-0023)

 

Samura univerzální nůž z kolekce DAMASCUS vyniká čepelí, která má délku 15 cm a je vyrobená z 67-vrstvé damaškové oceli. Vzhledem k všestrannosti je tento nůž nepostradatelným pomocníkem v každé kuchyni, neboť si zvládne poradit s celou škálou nejrůznějších potravin.

Dostupnost Skladem (>3 ks)
1 799 Kč
1 486,78 Kč bez DPH
   
Kód produktu SNDUN15
Značka Samura
Kategorie Nože Samura
Záruka 2 roky
 

ASA_2073_1(1)Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti.

Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na 58 - 61 HRC.

Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky.

Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.

Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity.

SD_0023_wSamura Univerzální nůž s délkou 15 cm patří nejpoužívanějším a nejvyhledávanějším kuchyňským nožům ze série Damascus. Může za to především jeho všestrannost, díky čemuž se skvěle hodí jak pro krájení, tak loupání nejrůznějších surovin. Tento nůž má tenkou čepel, která je texturovaná a vyrobená z damaškové oceli. Pro výrobu rukojeti nože byl použitý praktický a vysoce odolný laminát G-10. Univerzální kuchyňský nůž z řady Damascus je velmi lehký, díky čemuž se s ním skvěle a spolehlivě manipuluje. Zároveň je však tvrdý a velmi odolný.

 

Doporučujeme ruční mytí.  

Celková délka:   27 cm
Délka čepele:     15 cm
Hmotnost:           112 g

Hmotnost 0.112 kg
Hmotnost 112 g
Materiál čepele Damašková ocel 67 vrstev
Materiál rukojeti G-10
Záruka 2 roky
Mytí nelze mýt v myčce
Název kolekce DAMASCUS
Typ nože univerzální nůž
Délka čepele 15 cm
Celková délka 27 cm
Značka materiálu čepele AUS-8
Tvrdost 61 HRC
Barva rukojeti Černo/stříbrná

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: