• 1 z 4
 

Samura DAMASCUS Vykosťovací nůž 16,5 cm (SD-0063)

 

Samura vykosťovací nůž z kolekce DAMASCUS je výborným pomocníkem pro přípravu masa a ryb pro následnou tepelnou úpravu. K tomu je ideální právě vysoce odolný a flexibilní kuchyňský nůž, který si poradí s oddělením kostí, kůže a šlach bez větší námahy.

Dostupnost Není skladem
2 499 Kč
2 065,29 Kč bez DPH
Kód produktu SNDVN
Značka Samura
Kategorie Nože Samura
Záruka 2 roky
Položka byla vyprodána...
 

ASA_2073_1(1)Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti.

Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na 58 - 61 HRC.

Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky.

Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.

Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity.

SD_0063_wSamura Damascus vykosťovací nůž s délkou čepele 16,5 cm je tím správným pomocníkem pro přípravu masa a ryb. S jeho pomocí dokonale oddělíte kosti i kůži od masa a nebude vás to stát příliš sil. Jde o flexibilní a odolný nůž vhodný k použití na různé druhy mas, ryb či drůbeže. Tvar jeho čepele a podpěra jsou bezpečnostním prvkem, který brání sklouznutí nože při krájení.

Doporučujeme ruční mytí.  

 

Celková délka:   30,5 cm
Délka čepele:     16,5 cm
Hmotnost:           180 g

 

Návod na údržbu sortimentu Samura ke stažení:

http://files.atranet.cz/samura.zip

 

Vše co by Vás mohlo zajímat o nožích Samura se dočtete ZDE.

 

 

Hmotnost 0.18 kg
Hmotnost 180 g
Materiál čepele Damašková ocel 67 vrstev
Materiál rukojeti G-10
Záruka 2 roky
Mytí nelze mýt v myčce
Název kolekce DAMASCUS
Typ nože vykošťovací nůž
Délka čepele 16,5 cm
Celková délka 30,5 cm
Značka materiálu čepele AUS-8
Tvrdost 61 HRC
Barva rukojeti Černo/stříbrná

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.