• 1 z 4
 

Samura HARAKIRI Nůž Nakiri 17 cm (černá) (SHR-0043B)

 

Samura Nakiri nůž s délkou čepele 17 cm představuje klasický japonský nůž. Díky své konstrukci a délce čepele je perfektní pro přípravu zeleniny a bylinek. Jedinečný vzhled kuchyňskému noži dodává jednotná litá čepel a rukojeť ze stabilizovaného dřeva.

Dostupnost Skladem (2 ks)
799 Kč
660,33 Kč bez DPH
   
Kód produktu SNHNNC
Značka Samura
Kategorie Nože Samura
Záruka 2 roky
 

DSC_0180(1)Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti.

Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na 58 - 61 HRC.

Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky.

Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.

Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity.

SHR-0043B(2)Samura Harakiri Nakiri nůž s délkou čepele 17 cm je ideální ke krájení zeleniny i bylinek. Nůž má útlou a ostrou čepel, který svým vzhledem připomíná sekeru. Díky tomu lze s tímto nožem krájet zeleninu či ovoce na jemné kousky, aniž by se plod narušil. Dřevěná rukojeť ze stabilizovaného dřeva a jednotná litá čepel zaručují noži originální a osobitý vzhled.

Doporučujeme ruční mytí.  

 

Celková délka:    30 cm
Délka čepele:      17 cm
Hmotnost:           129 g

 

Návod na údržbu sortimentu Samura ke stažení:

http://files.atranet.cz/samura.zip

 

Vše co by Vás mohlo zajímat o nožích Samura se dočtete ZDE.

 

 

Hmotnost 0.129 kg
Hmotnost 129 g
Materiál čepele AUS-8
Materiál rukojeti ABS plast
Záruka 2 roky
Mytí nelze mýt v myčce
Název kolekce Harakiri
Typ nože nůž Nakiri
Délka čepele 17 cm
Celková délka 30 cm
Značka materiálu čepele AUS-8
Tvrdost 58 HRC
Povrch čepele nepotažená
Barva rukojeti černá

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.