Popis
Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti.
Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na 58 - 61 HRC.
Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky.
Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.
Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity.
Samura Harakiri vidlička na maso dlouhá je dlouhá 20 cm. Tato praktická vidlička má dva protáhlé a tenké hroty sloužící k manipulaci s horkými potravinami. Skvěle se hodí při podržení masa při krájení nebo při následném servírování. Je koncipována zejména na vepřové a telecí maso. Hroty z jednovrstvé oceli disponují dostatečnou ostrostí, a tak bez problémů mohou proniknout až do středu masa. Komfortní rukojeť z polymeru dává kuchaři možnost s tímto nástrojem dokonale manipulovat. Díky kovové podpěře se ruce nedostanou do kontaktu s horkým masem.
Doporučujeme ruční mytí.
Celková délka: 31,5 cm
Délka vidličky: 20 cm
Hmotnost: 94 g
Návod na použití a údržbu sortimentu Samura ke stažení.
Vše co by Vás mohlo zajímat o nožích Samura se dočtete ZDE.
Hmotnost | 0.094 kg |
Hmotnost | 94 g |
Materiál čepele | AUS-8 |
Materiál rukojeti | ABS plast |
Záruka | 2 roky |
Mytí | nelze mýt v myčce |
Název kolekce | Harakiri |
Délka čepele | 20 cm |
Celková délka | 31,5 cm |
Značka materiálu čepele | AUS-8 |
Tvrdost | 58 HRC |
Povrch čepele | nepotažená |
Barva rukojeti | černá |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.