Popis
Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti.
Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na 58 - 61 HRC.
Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky.
Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.
Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity.
Samura Kaiju nůž na ovoce a zeleninu s krátkou čepelí o délce 7,8 vyniká tradiční japonskou geometrií. Typická je páteř, která sestupuje ke špičce. Tento praktický nůž je nepostradatelným pomocníkem každé kuchyně. Využijeme ho při přípravě zeleniny a ovoce - při loupání, čištění i krájení. Ostrost čepele vydrží dlouhou dobu, a to díky kvalitní jednovrstvé oceli o tvrdosti 58 HRC. Takto vyrobená čepel je rovněž odolná vůči korozi.
Doporučujeme ruční mytí.
Celková délka: 18,4 cm
Délka čepele: 7,8 cm
Hmotnost: 63 g
Hmotnost | 0.063 kg |
Hmotnost | 63 g |
Materiál čepele | kovaná |
Materiál rukojeti | Dřevo |
Záruka | 2 roky |
Mytí | nelze mýt v myčce |
Název kolekce | KAIJU |
Typ nože | nůž na ovoce a zeleninu |
Délka čepele | 7,8 cm |
Celková délka | 18,4 cm |
Značka materiálu čepele | AUS-8 |
Tvrdost | 58 HRC |
Povrch čepele | nepotažená |
Barva rukojeti | Dřevo |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.