Popis
Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti.
Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na 58 - 61 HRC.
Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky.
Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.
Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity.
Samura KAIJU Yanagiba je ideální pro přípravu klasických japonských jídel jako je sushi či sashimi. Lze s ním ale provést celou řadu jiných kuchyňských aktivit. Nůž dokáže velice dobře nakrájet filety, ryby a masa. Rukojeť nože Samura Kaiju Yanagiba je vyrobena z pakka dřeva, tj. speciálního high-tech materiálu, který spojuje kladné vlastnosti dřeva a plastu, avšak eliminuje jejich nevýhody.
Doporučujeme ruční mytí.
Celková délka: 36,9 cm
Délka čepele: 24 cm
Hmotnost: 171 g
Hmotnost | 0.171 kg |
Hmotnost | 171 g |
Materiál čepele | kovaná |
Materiál rukojeti | Dřevo |
Záruka | 2 roky |
Mytí | nelze mýt v myčce |
Název kolekce | KAIJU |
Typ nože | plátkovací nůž |
Délka čepele | 24 cm |
Celková délka | 36,9 cm |
Značka materiálu čepele | AUS-8 |
Tvrdost | 60 HRC |
Povrch čepele | nepotažená |
Barva rukojeti | Dřevo |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.