Popis
Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti.
Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na 58 - 61 HRC.
Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky.
Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.
Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity.
Sada 3 nožů Samura Kaiju obsahuje kuchyňské nože, které tvoří základ pro práci v kuchyni. Jedná se o praktický nůž na ovoce a zeleninu, všestranný univerzální nůž a šéfkuchařský nůž, bez kterého se neobejde žádný kuchař. Každý nůž je vhodný pro jiný účel, a proto s nimi hravě zvládnete většinu procesů v kuchyni. Pro výrobu nožů Samura Kaiju se využívá jednovrstvá ocel AUS-8. Nože Samura Kaiju vynikají i svým vzhledem v podobě černého povrchu a rukojeti ze stabilizovaného dřeva.
Doporučujeme ruční mytí.
Návod na použití a údržbu sortimentu Samura ke stažení.
Samura KAIJU Sada 3 nožů obsahuje:
Samura KAIJU Nůž na ovoce a zeleninu
Celková délka: 38 cm
Délka čepele: 10 cm
Hmotnost: 325 g
Samura KAIJU Univerzální nůž
Celková délka: 25,9 cm
Délka čepele: 15 cm
Hmotnost: 86 g
Samura KAIJU Šéfkuchařský nůž
Celková délka: 34,5 cm
Délka čepele: 21 cm
Hmotnost: 187 g
Hmotnost | 0.336 kg |
Materiál čepele | kovaná |
Materiál rukojeti | Dřevo |
Záruka | 2 roky |
Mytí | nelze mýt v myčce |
Název kolekce | KAIJU |
Typ nože | univerzální nůž, nůž na ovoce a zeleninu, šéfkuchařský nůž |
Značka materiálu čepele | AUS-8 |
Tvrdost | 58 HRC |
Povrch čepele | nepotažená |
Barva rukojeti | Dřevo |
Velikost balení (cm) | 39,4 x 34 x 3,5 |
Váha balení (g) | 624 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.