• 1 z 12
 

Samura KAIJU Univerzální nůž 15 cm (SKJ-0023)

 

Samura univerzální kuchyňský nůž je nepostradatelným nástrojem v každé kuchyni. Díky jeho cenové dostupnosti tak představuje nejlepší kousek v kolekci KAIJU. Zajímavý design v kombinaci černobílé čepele a monolitického lití dodává noži jedinečný vzhled. Tento vysoce praktický nůž má ideální velikost, která zaručuje snadnou a příjemnou manipulaci.

Dostupnost Skladem (>3 ks)
999 Kč
825,62 Kč bez DPH
   
Kód produktu SNKUN
Značka Samura
Kategorie Nože Samura
Záruka 2 roky
 

SAA_6502_1(1)Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti.

Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na 58 - 61 HRC.

Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky.

Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.

Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity.

skj_0023 - tramSamura KAIJU univerzální nůž je jedním z cenově dostupných a zároveň nejpoužívanějších typů nožu, neboť s ním lze provést celou řadu kuchyňských aktivit. Stylová čepel v černobílém provedením s monolitickým litím je díky ideální velikosti vhodná jak pro loupání, tak krájení potravin, nebo dokonce pro porcování masa či ryb. Výjimečně jednoduchou manipulaci a maximální funkčnost zajišťuje kombinace tradiční japonské geometrie a použití prvotřídních materiálů.

Doporučujeme ruční mytí.

 

Celková délka:    25,9 cm
Délka čepele:      15 cm
Hmotnost:           86 g

Hmotnost 0.086 kg
Hmotnost 86 g
Materiál čepele kovaná
Materiál rukojeti Dřevo
Záruka 2 roky
Mytí nelze mýt v myčce
Název kolekce KAIJU
Typ nože univerzální nůž
Délka čepele 15 cm
Celková délka 25,9 cm
Značka materiálu čepele AUS-8
Tvrdost 58 HRC
Povrch čepele nepotažená
Barva rukojeti Dřevo

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: