Popis
Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti.
Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na 58 - 61 HRC.
Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky.
Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.
Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity.
Samura MO-V Filetovací nůž s délkou čepele 22 cm je profesionálním nožem určeným pro zpracování masa a ryb. Bez problémů s ním připravíte plátky masa i vykostíte ryby. Velmi dobře vám ovšem poslouží i při krájení dalších surovin. Čepel, která má tvrdost 59 HRC, dokáže odolávat i vysokému zatížení a bude dobře sloužit řadu let.
Doporučujeme ruční mytí.
Celková délka: 35 cm
Délka čepele: 22 cm
Hmotnost: 161 g
Hmotnost | 0.161 kg |
Hmotnost | 161 g |
Materiál čepele | nerezová ocel |
Materiál rukojeti | G-10 |
Záruka | 2 roky |
Mytí | pouze ruční mytí |
Název kolekce | MO-V |
Typ nože | filetovací nůž |
Délka čepele | 22 cm |
Celková délka | 35 cm |
Značka materiálu čepele | AUS-8 |
Tvrdost | 58 HRC |
Povrch čepele | nepotažená |
Barva rukojeti | chrome, černá |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.