• 1 z 4
 

Samura MO-V Filetovací nůž 22 cm (SM-0048)

 

Samura filetovací nůž je nepostradatelným pomocníkem pro zpracovávání a krájení masa a ryb. Tento profesionální pomocník pomůže i s jejich vykostěním.

Dostupnost Skladem (> 3 ks)
1 499 Kč
1 238,84 Kč bez DPH
   
Kód produktu SNMVFN
Značka Samura
Kategorie Nože Samura
Záruka 2 roky
 

ASA_4241(1)_1Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti.

Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na 58 - 61 HRC.

Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky.

Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.

Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity.

 

SM_0048_WSamura MO-V Filetovací nůž s délkou čepele 22 cm je profesionálním nožem určeným pro zpracování masa a ryb. Bez problémů s ním připravíte plátky masa i vykostíte ryby. Velmi dobře vám ovšem poslouží i při krájení dalších surovin. Čepel, která má tvrdost 59 HRC, dokáže odolávat i vysokému zatížení a bude dobře sloužit řadu let.

Doporučujeme ruční mytí.  

 

 

Celková délka:    35 cm
Délka čepele:      22 cm
Hmotnost:          161  g

 

Návod na údržbu sortimentu Samura ke stažení:

http://files.atranet.cz/samura.zip

 

Vše co by Vás mohlo zajímat o nožích Samura se dočtete ZDE.

 

 

Hmotnost 0.161 kg
Hmotnost 161 g
Materiál čepele nerezová ocel
Materiál rukojeti G-10
Záruka 2 roky
Mytí pouze ruční mytí
Název kolekce MO-V
Typ nože filetovací nůž
Délka čepele 22 cm
Celková délka 35 cm
Značka materiálu čepele AUS-8
Tvrdost 58 HRC
Povrch čepele nepotažená
Barva rukojeti chrome

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.