Novinka Efekt lupa
  • 1 z 6
 

Samura MO-V Stonewash Nůž na chleba 23 cm (SM-0055B)

 

Samura nůž na chleba je nepostradatelným pomocníkem v každé kuchyni. Jakmile jej vyzkoušíte, jiný kuchyňský nůž na chléb už nebudete chtít.

Dostupnost Skladem (>3 ks)
1 949 Kč
1 610,74 Kč bez DPH
   
Kód produktu SNMVSWNCH
Značka Samura
Kategorie Nože Samura
Záruka 2 roky
 

Samura-26.1100291_traNože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti.

Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na 58 - 61 HRC.

Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky.

Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.

Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity.

 

SM_0055B_1_traSamura MO-V Stonewash Nůž na chleba s délkou čepele 23 cm a mnoha malými a velkými ostrými zuby na vlnitém ostří je ideálním pomocníkem pro krájení plátků chleba i tvrdé kůrky pečiva. Velmi dobře si ovšem poradí i s nadýchaným sladkým pečivem, jako jsou vláčné muffiny, a to aniž by za sebou zanechal hromadu drobků. Profesionální ale i amatérští kuchaři ocení velmi dlouhou čepel, díky které lze rozkrojit i opravdu velké potraviny (meloun, dort, grapefruit atd.). Speciální povrchová úprava stonewash propůjčuje čepeli výjimečnou tvrdost a vytváří matný strukturovaný povrch.

Doporučujeme ruční mytí.  

 

Celková délka:    37 cm
Délka čepele:     23 cm
Hmotnost:          233 g

Hmotnost 0.221 kg
Hmotnost 233 g
Materiál čepele nerezová ocel
Materiál rukojeti G-10
Záruka 2 roky
Mytí pouze ruční mytí
Název kolekce MO-V Stonewash
Typ nože nůž na chleba
Délka čepele 23 cm
Celková délka 37 cm
Značka materiálu čepele AUS-8
Tvrdost 58 HRC
Povrch čepele povrchová úprava stonewash
Barva rukojeti chrome, černá

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: