Novinka Efekt lupa
  • 1 z 5
 

Samura MO-V Stonewash Nůž na ovoce a zeleninu 9 cm (SM-0010B)

 

Samura kuchyňský nůž na ovoce a zeleninu se díky své velikosti řadí k nejmenším nožům. To však nelze říci o jeho vlastnostech a významu z hlediska používání v kuchyni, kde má nepostradatelné místo.

Dostupnost Skladem (>3 ks)
999 Kč
825,62 Kč bez DPH
   
Kód produktu SNMVSWNOZ
Značka Samura
Kategorie Nože Samura
Záruka 2 roky
 

Samura-26.1100291_traNože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti.

Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na 58 - 61 HRC.

Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky.

Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.

Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity.

 

SM_0010B_1 traSamura MO-V Stonewash Nůž na ovoce a zeleninu je díky čepeli o délce 9 cm nejmenším ze všech kuchyňských nožů Samura. Vzhledem k jeho tvaru a velikosti je ovšem tento nůž nepostradatelným pomocníkem každého kuchaře. Krátká úzká čepel je ideální pro loupání a krájení drobné zeleniny a ovoce. Ergonomicky tvarovaná rukojeť je nejen protiskluzová, ale i velmi lehká, a proto je vhodná i pro dlouhodobější činnost. Speciální povrchová úprava stonewash propůjčuje čepeli výjimečnou tvrdost a vytváří matný strukturovaný povrch.

Doporučujeme ruční mytí.  

 

Celková délka:    21,7 cm
Délka čepele:      9 cm
Hmotnost:           85  g

Hmotnost 0.085 kg
Hmotnost 85 g
Materiál čepele nerezová ocel
Materiál rukojeti G-10
Záruka 2 roky
Mytí pouze ruční mytí
Název kolekce MO-V Stonewash
Typ nože nůž na ovoce a zeleninu
Délka čepele 9 cm
Celková délka 21,7 cm
Značka materiálu čepele AUS-8
Tvrdost 58 HRC
Povrch čepele povrchová úprava stonewash
Barva rukojeti chrome, černá

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: