SAMURA - OKINAWA Nůž Stonewash Santoku 17,5 cm (SO-0194B)

Kód: SNONSS
Novinka
Značka: Samura
2 199 Kč 1 817,36 Kč bez DPH
Skladem (>3 ks)

Nůž Stonewash Santoku je japonský šéfkuchařský nůž charakteristický špičatým ostří. Slovo „Santoku“ se dá přeložit jako "tři ctnosti" neboli tři způsoby použití, a to řezání, krájení a sekání. S tímto všestranným nožem zvládnete všechny kuchařské úkony.

Detailní informace

Detailní popis produktu

ASA_3462_1(1)Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti.

Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na 58 - 61 HRC.

Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky.

Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.

Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity.

 

SO-0194B

 

Finální povrchová úprava Stonewash znamená, že čepel nože je omývána miliony drobných částeček. Výsledkem je vylepšený nepřilnavý povrch a robustní vzhled s impozantní tmavou barvou čepele.

Nůž Stonewash Santoku z kolekce OKINAWA vyniká délkou čepele 17,5 cm. Jedná se o japonský šéfkuchařský nůž charakteristický špičatým ostří. Slovo „Santoku“ se dá přeložit jako "tři ctnosti" neboli tři způsoby použití, a to řezání, krájení a sekání. S tímto všestranným nožem zvládnete všechny kuchařské úkony. Stylová rukojeť z palisandrového dřeva podtrhuje designové zpracování nože ve stylu japonských mečů.

 

Doporučujeme ruční mytí.

Celková délka:    33 cm
Délka čepele:      17,5 cm
Hmotnost:           131 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Nože Samura
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.131 kg
Název kolekce: OKINAWA STONEWASH
Typ nože: Nůž Santoku
Délka čepele: 17,5 cm
Tvrdost: 58 HRC
Počet vrstev oceli: 1
Materiál čepele: AUS-8
Materiál rukojeti: dřevo
Mytí: nelze mýt v myčce

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: