• 1 z 6
 

Samura PRO-S Sada 2 nožů (SP-0210)

 

Sada kuchyňských nožů Samura PRO-S se skládá ze dvou nepostradatelných pomocníků v kuchyni, a to praktického univerzálního nože s délkou čepele 11,5 cm a všestranného šéfkuchařského nože s délkou čepele 20 cm.

Dostupnost Skladem (> 3 ks)
3 349 Kč
2 767,77 Kč bez DPH
   
Kód produktu SNPSS2N
Značka Samura
Kategorie Nože Samura
Záruka 2 roky
 

f957eaad1022477bc1799b24c37c2b42(2)Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti.

Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na 58 - 61 HRC.

Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky.

Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.

Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity.

SP_0210_w(1)

 

Sada kuchyňských nožů z kolekce PRO-S značky Samura se skládá ze dvou nepostradatelných pomocníků v kuchyni, a to praktického univerzálního nože (SP-0021) s délkou čepele 11,5 cm a všestranného šéfkuchařského nože (SP-0085) s délkou čepele 20 cm.

Doporučujeme ruční mytí.  

 

Samura PRO-S Sada 2 nožů obsahuje:

Samura PRO-S Univerzální nůž
Celková délka:    23,4 cm
Délka čepele:      11,5 cm
Hmotnost:           59 ​g

Samura PRO-S Šéfkuchařský nůž
Celková délka:    34,9 cm
Délka čepele:      20 cm
Hmotnost:           220 ​g

 

Návod na údržbu sortimentu Samura ke stažení:

http://files.atranet.cz/samura.zip

 

Vše co by Vás mohlo zajímat o nožích Samura se dočtete ZDE.

 

 

Hmotnost 0.324 kg
Velikost balení (cm) 39 x 13,9 x 3,7
Váha balení (g) 324 g
Materiál čepele nerezová ocel
Materiál rukojeti G-10
Záruka 2 roky
Název kolekce PRO-S
Typ nože Univerzální nůž, Šéfkuchařský nůž
Značka materiálu čepele AUS-8
Tvrdost 58 HRC
Povrch čepele nepotažená
Barva rukojeti černá

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.