Samura SHADOW Šéfkuchařský nůž 16,6 cm (SH-0083)
Kód: SNSHMSNDetailní popis produktu
Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti.
Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na 58 - 61 HRC.
Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky.
Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.
Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity.
Šéfkuchařský nůž je nepostradatelným a základním kouskem v každé kuchyni. Tento všestranný nůž je charakteristický dlouhou a širokou čepelí. Podobně jako další nože z kolekce SHADOW vyniká jeho čepel černou nepřilnavou vrstvou, která nůž nejen chrání, ale zabezpečuje i optimální výkon při práci. Díky své geometrii je tento nůž vhodný pro tři základní kuchyňské činnosti, a to sekání, krájení a drcení. Čepel o délce 16,6 cm je vyrobena z jednovrstvé oceli. Vzhledem k tomu, že čepel proniká celou délkou rukojeti, je nůž maximálně pevný a spolehlivý. Samura SHADOW šéfkuchařský nůž se v kuchyni postará o většinu činností a dodá vám maximální jistotu při přípravě vašich oblíbených pokrmů.
Doporučujeme ruční mytí.
Celková délka: 28,8 cm
Délka čepele: 16,6 cm
Hmotnost: 143 g
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Nože Samura |
|---|---|
| Záruka: | 2 roky |
| Hmotnost: | 0.23 kg |
| EAN: | 4751029324436 |
| Hmotnost: | 143 g |
| Hmotnost s obalem: | 230 g |
| Materiál čepele: | Černý nepřilnavý povrch |
| Materiál rukojeti: | ABS plast |
| Záruka: | 2 roky |
| Mytí: | nelze mýt v myčce |
| Název kolekce: | SHADOW |
| Typ nože: | šéfkuchařský nůž |
| Délka čepele: | 16,6 cm |
| Celková délka: | 28,8 cm |
| Značka materiálu čepele: | AUS-9 |
| Tvrdost: | 60 HRC |
| Povrch čepele: | nepotažená |
| Barva rukojeti: | černá |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
