Nože podle účelu, Strana 2
- Univerzální nože
- Šéfkuchařské nože
- Nože na ovoce a zeleninu
- Santoku nože
- Nakiri nože
- Filetovací nože
- Nože na chléb a pečivo
- Vykosťovací nože
- Steakové nože
- Plátkovací nože
- Speciální nože a sekáčky
- Kuchyňské příslušenství
Nejprodávanější
Ty nejjemnější plátky, které můžete ihned servírovat získáte s tímto nožem Samura. Plátkovací nůž díky své velmi tenké, úzké a rovné čepeli dokonale nakrájí maso, šunku, sýry, klobásy nebo třeba ryby a filé. Připravit sushi, sashimi rolky a jiné speciální pokrmy zvládnete pohodlně připravit pomocí tohoto nože. Tento nůž je vysoce odolný a mimořádně ostrý - stejně jako všechny nože série Samura Butcher.
Sekáček na maso Samura Reptile je profesionální nůž s masivní a velmi širokou čepelí. Tento nůž je speciálně navržen pro zpracovávání různých druhů masa - hovězího, vepřového drůbežího a rybího.
Svou multifunkčností zastoupí v kuchyni Moderní šéfkuchařský nůž mnoho funkcí různých nožů. Ideální je pro krájení a sekání. S tímto nožem lehce zvládnete práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem, pečenými potravinami aj. Tento nůž je vysoce odolný a mimořádně ostrý - stejně jako všechny nože série Samura Butcher.
Velikostí snad nejmenším nožem v kuchyni je nůž na ovoce a zeleninu, který je součástí série Samura Butcher. Rozhodně ale z hlediska významu nezaostává za jinými noži. Právě naopak. Tento nůž je jeden z nejžádanějších a uplatnění najde v každé kuchyni.
Nezbytnou součástí každé kuchyně je šéfkuchařský nůž. Nemusíte být ani přímo šéfkuchařem a stejně jej oceníte. Pomůže vám krájet, sekat i řezat. Široká čepel nože všechny tyto techniky hravě zvládne. Vhodný je i pro krájení většího množství potravin, například zelí. Tento nůž je vysoce odolný a mimořádně ostrý - stejně jako všechny nože série Samura Butcher.
Samura na ovoce a zeleninu z kolekce KAIJU Bolster je kuchyňský nůž v tradičním japonském tvaru, kdy páteř postupně sestupuje až ke špičce nože. Tento praktický a velmi lehký nůž je skvělým pomocníkem především pro zpracování ovoce a zeleniny.
Nůž Nakiri Samura z kolekce KAIJU Bolster vyniká čepelí o délce 17 cm. Tento tradiční japonský nůž je ideálním pomocníkem pro zpracování bylinek a zeleniny. Tento praktický nůž je charakteristický širokou a velmi tenkou a ostrou čepelí. Svou konstrukcí a designem připomíná sekeru. Snadno a rychle tak můžete nakrájet ovoce i zeleninu nebo nasekat bylinky. Při práci nehrozí, že by se plody rozdrtily nebo praskly.
Samura nůž Santoku z kolekce KAIJU Bolster je klasický velký japonský nůž. Tento praktický kuchyňský nůž disponuje dokonalou geometrií, a to díky široké a velmi masivní čepeli v kombinaci s páteří, která postupně klesá až ke špičce nože. Nůž Santoku je oblíbenou alternativou k běžně používanému šéfkuchařskému noži evropského typu.
Samura sada nožů z kolekce KAIJU Bolster obsahuje tři nejpoužívanější a nejoblíbenější nože, které by neměly chybět v žádné kuchyni. Jedná se o praktický nůž na ovoce a zeleninu, všestranný univerzální nůž a nepostradatelný šéfkuchařský nůž.
Samura šéfkuchařský nůž je nezbytným pomocníkem v každé kuchyni. Neobejde se bez něj kuchař profesionál ani amatér. Tento víceúčelový kuchyňský nůž zvládne nasekat bylinky, nakrájet zeleninu nebo nakrouhat zelí. Stejně tak si poradí s celou řadou dalších potravin.
Samura KAIJU Bolster Krájecí nůž Tanto je inspirovaný legendárními japonskými meči Tanto. Vzhledem ke svému tvaru je ideální k provádění rovnoměrných dlouhých řezů.
Samura univerzální kuchyňský nůž je nepostradatelným nástrojem v každé kuchyni. Díky jeho cenové dostupnosti tak představuje nejlepší kousek v kolekci KAIJU Bolster. Zajímavý design v kombinaci černobílé čepele a monolitického lití dodává noži jedinečný vzhled. Tento vysoce praktický nůž má ideální velikost, která zaručuje snadnou a příjemnou manipulaci.
Plátkovací Nůž KAIJU Bolster Yanagiba je vyroben z japonské jednovrstvé kované oceli AUS-8. Černění oceli a vysoký obsah chrómu chrání čepel před korozí. Nůž využijete pro celou řadu kuchyňských aktivit jako je např. krájení filet ryb a masa.