Vykosťovací nože
Rádi si maso k obědu připravujete sami? Oddělit maso od kostí, žil a kůže může být někdy pořádný oříšek. Máte-li ovšem po ruce vykosťovací nože Samura, půjde vám to levou zadní. Při vykosťování je důležitá nejen čepel, ale i samotná rukojeť, která vás chrání před sklouznutím nože.
Dlouhá a úzká čepel, která je zároveň velmi odolná a maximálně flexibilní, umožňuje dokonale oddělit maso od kostí a snadno obejít i velké klouby. Na kosti tak nezůstane ani gram masa.
Vykosťovací nože Samura představují dokonalou souhru mezi noži japonského a evropského typu. Za fantastickým řezným výkonem stojí dokonalá čepel, která je naostřena v úhlu 17 stupňů, což je více než u klasických japonských nožů a méně než u tradičních evropských nožů.
Nejprodávanější
-
1.Samura MO-V Vykosťovací nůž 15 cm (SM-0063) – Není skladem1 099 Kč
Samura vykosťovací nůž vyniká velmi tenkou a dlouhou čepelí. Díky tomu...
908,26 Kč bez DPH -
2.Samura MO-V Stonewash Vykosťovací nůž 15 cm (SM-0063B) – Skladem1 599 Kč
Samura vykosťovací nůž vyniká velmi tenkou a dlouhou čepelí. Díky tomu...
1 321,49 Kč bez DPH -
3.Samura DAMASCUS Vykosťovací nůž 16,5 cm (SD-0063) – Skladem2 499 Kč
Samura vykosťovací nůž z kolekce DAMASCUS je výborným pomocníkem pro...
2 065,29 Kč bez DPH
Stránka 1 z 1 - 3 položek celkem
Stránka 1 z 1 - 3 položek celkem