Vykosťovací nože

SD_0063_wRádi si maso k obědu připravujete sami? Oddělit maso od kostí, žil a kůže může být někdy pořádný oříšek. Máte-li ovšem po ruce vykosťovací nože Samura, půjde vám to levou zadní. Při vykosťování je důležitá nejen čepel, ale i samotná rukojeť, která vás chrání před sklouznutím nože.

Dlouhá a úzká čepel, která je zároveň velmi odolná a maximálně flexibilní, umožňuje dokonale oddělit maso od kostí a snadno obejít i velké klouby. Na kosti tak nezůstane ani gram masa.

Vykosťovací nože Samura představují dokonalou souhru mezi noži japonského a evropského typu. Za fantastickým řezným výkonem stojí dokonalá čepel, která je naostřena v úhlu 17 stupňů, což je více než u klasických japonských nožů a méně než u tradičních evropských nožů.

 
1099
2499110992499
Značky

Stránka 1 z 1 - 2 položek celkem

Stránka 1 z 1 - 2 položek celkem

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.