Vykosťovací nože

SD_0063_wRádi si maso k obědu připravujete sami? Oddělit maso od kostí, žil a kůže může být někdy pořádný oříšek. Máte-li ovšem po ruce vykosťovací nože Samura, půjde vám to levou zadní. Při vykosťování je důležitá nejen čepel, ale i samotná rukojeť, která vás chrání před sklouznutím nože.

Dlouhá a úzká čepel, která je zároveň velmi odolná a maximálně flexibilní, umožňuje dokonale oddělit maso od kostí a snadno obejít i velké klouby. Na kosti tak nezůstane ani gram masa.

Vykosťovací nože Samura představují dokonalou souhru mezi noži japonského a evropského typu. Za fantastickým řezným výkonem stojí dokonalá čepel, která je naostřena v úhlu 17 stupňů, což je více než u klasických japonských nožů a méně než u tradičních evropských nožů.

 
1099
2499110992499
Značky

Stránka 1 z 1 - 2 položek celkem

     
  • Samura DAMASCUS Vykosťovací nůž 16,5 cm (SD-0063) Novinka Kód: SNDVN
    Samura DAMASCUS Vykosťovací nůž 16,5 cm (SD-0063)
    Skladem (> 3 ks)

    Samura vykosťovací nůž z kolekce DAMASCUS je výborným pomocníkem pro přípravu masa a ryb pro následnou tepelnou úpravu. K tomu je ideální právě vysoce odolný a flexibilní kuchyňský nůž, který si poradí s oddělením kostí, kůže a šlach bez větší námahy.


    2 065,29 Kč bez DPH
    2 499 Kč
       
    Značka: Samura Záruka: 2 roky
  • Samura MO-V Vykosťovací nůž 15 cm (SM-0063) Novinka Kód: SNMVVN
    Samura MO-V Vykosťovací nůž 15 cm (SM-0063)
    Není skladem

    Samura vykosťovací nůž vyniká velmi tenkou a dlouhou čepelí. Díky tomu se perfektně hodí pro odřezávání kostí ze všech druhů masa, ryb i drůbeže. Navíc si skvěle poradí i s oddělováním kůže, chrupavek, šlach nebo svalové tkáně.


    908,26 Kč bez DPH
    1 099 Kč
    Značka: Samura Záruka: 2 roky

Stránka 1 z 1 - 2 položek celkem

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.