Nože podle účelu, Strana 7
- Univerzální nože
- Šéfkuchařské nože
- Nože na ovoce a zeleninu
- Santoku nože
- Nakiri nože
- Filetovací nože
- Nože na chléb a pečivo
- Vykosťovací nože
- Steakové nože
- Plátkovací nože
- Speciální nože a sekáčky
- Kuchyňské příslušenství
Nejprodávanější
Plátkovací nůž Samura je charakteristický svou velmi tenkou, rovnou a úzkou čepelí. Díky tomu je perfektním pomocníkem pro přípravu a krájení velmi tenkých plátků masa i ryb. Tento nůž je rovněž velmi oblíbený pro přípravu tradičních japonských rybích pokrmů, pro krájení filé z jesetera nebo plátků šunky.
Samura sada pěti kuchyňských nožů z kolekce Harakiri obsahuje nejpoužívanější a nejpopulárnější druhy ocelových kuchyňských nožů, a to středně velký nůž na ovoce a zeleninu, všestranný univerzální nůž, nůž Nakiri, nepostradatelný šéfkuchařský nůž a nůž Santoku.
Samura univerzální nůž je nepostradatelným pomocníkem v kuchyni. Tento všestranný kuchyňský nůž je totiž ideální k celé řadě činnosti, a to od krájení ovoce a zeleniny, přes uzeniny, až po sýry. Dokonale si ale poradí i s odstraněním šupin z ryb, krájením chleba nebo přípravou nejrůznějších delikates.
Samura keramické nože INCA nevyžadují broušení! Nože zůstávají ostré po celou dobu životnosti.
Samura keramické nože INCA nevyžadují broušení! Nože zůstávají ostré po celou dobu životnosti.
Samura keramické nože INCA nevyžadují broušení! Nože zůstávají ostré po celou dobu životnosti.
Samura keramické nože INCA nevyžadují broušení! Nože zůstávají ostré po celou dobu životnosti.
Samura keramické nože INCA nevyžadují broušení! Nože zůstávají ostré po celou dobu životnosti.