Nože podle účelu, Strana 11
Řazení produktů
Výpis produktů
Samura základní sada pro šéfkuchaře je nepostradatelnou součástí každého profesionálního kuchaře. Tato sada obsahuje nejpoužívanější a nejoblíbenější nože, a to nůž na ovoce a zeleninu, univerzální nůž a všestranný šéfkuchařský nůž, které jsou vyrobeny z prvotřídní jednovrstvé oceli AUS 8.
Samura nůž Yanagiba z kolekce OKINAWA zaujme na první pohled svým designem, který je inspirovaný tradičními japonskými meči. Může za to kombinace jednostranné čepele s rukojetí, která je vyrobená z palisandrového dřeva. Díky této propracované konstrukci a dokonalé geometrii si připravované pokrmy zachovávají přirozenou a unikátní chuť.
Nůž Samura PRO-S je praktickým pomocníkem v kuchyni. Díky své konstrukci a materiálu je vysoce odolný a maximálně spolehlivý. Jedinečná krátká čepel je ideální k čištění a opracování ovoce a zeleniny.
Samura PRO-S Nůž Santoku je oblíbeným japonským šéfkuchařským nožem, který se vyznačuje špičatou špičkou ostří. Jak z názvu vyplývá, "Santoku" v překladu znamená "tři druhy použití" neboli sekání, krájení a řezání.
Praktický plátkovací nůž se vyznačuje velmi tenkou, úzkou a rovnou čepelí, která je vhodná především k přípravě tenkých plátků potravin. Poradí si s masem i rybami. I proto je velmi oblíbený a hojně vyhledávaný při přípravě japonských rybích pokrmů, krájení kousků filé jesetera nebo šunky.
Šéfkuchařský nůž Samura PRO-S GRAND s délkou čepele 24 cm je vyhledávaným pomocníkem každého profesionálního kuchaře. Tento nůž se vyznačuje dlouhou a širokou čepelí, která je ideální především k řezání větších surovin.
Všestranný nůž Samura PRO-S je nepostradatelným pomocníkem v kuchyni, neboť si poradí s mnoha činnostmi - od krájení ovoce a zeleniny, přes uzeniny a sýry, až po odstranění šupin z ryb, krájení čerstvého chleba nebo přípravu nejrůznějších delikates.




