Nože podle materiálu, Strana 4
Nejprodávanější
Samura univerzální nůž s délkou čepele 12,5 cm se právem hodí i do gastronomických provozů (HoReCa). Tento nůž je jedním z nejvšestrannějších a nejpoužívanějších kuchyňských nožů v každé kuchyni. Je ideální především pro zpracování a přípravu nejrůznějších druhů ovoce a zeleniny.
Samura nůž na ovoce a zeleninu z kolekce DAMASCUS 67 vyniká podobně jako ostatní nože z této produktové řady dokonalým designem, který v sobě odráží vrchol japonského minimalismu. Tento praktický a velmi lehký nůž je vhodný především ke zpracování ovoce a zeleniny, ke krájení sýrů, uzenin a dalších potravin a je v kuchyni nepostradatelným pomocníkem.
Samura plátkovací nůž z kolekce DAMASCUS 67 je charakteristický svou velmi dlouhou čepelí. Vzhledem k tomu, že je čepel tenká, rovná a úzká, je tento nůž perfektním pomocníkem pro krájení tenkých plátků masa a ryb, přípravu filetů nebo tradičních japonských pokrmů.
Samura startovací sada pro šéfkuchaře z kolekce DAMASCUS 67 se skládá z oblíbených a velmi praktických kuchyňských nožů. Nechybí v ní nůž na ovoce a zeleninu SD67-0010, všestranný univerzální nůž SD67-0023 a nepostradatelný šéfkuchařský nůž SD67-0085. Kolekce Samura Damascus 67 vyniká svým propracovaným designem, který odráží vrchol japonského minimalismu.
Samura šéfkuchařský nůž GRAND z kolekce DAMASCUS 67 je perfektním pomocníkem pro každodenní práci v kuchyni. Skvěle si poradí s rozsáhlou škálou úkolů, jako je krájení, sekání, mletí, porcování nebo drcení. Díky skvělé ergonomii dokonale sedí v ruce a zajišťuje optimální rovnováhu při práci.